08.05.2019

ГЕРБ и СДС ще представят във Враца листата си за европейските избори на 8 май

ГЕРБ и СДС ще представят кандидатите си за членове на Европейския парламент в голямата зала на Драматично-куклен театър Враца на 8 май 2019 г. от 18.00 часа. На събитието ще присъстват водачът на листата Мария Габриел, кандидатите за евродепутати Ева Майдел, Асим Адемов, д-р Иво Ралчовски, Александър Йорданов и Илия Лазаров, председателят на СДС Румен Христов, областният управител и общински ръководител на партията Малина Николова, кметът на Община Враца Калин Каменов, кметове от област Враца, общински съветници, членове и симпатизанти на ГЕРБ. Участници в концерта във Враца ще бъдат Веселин Маринов, Деси Добрева, Светлин Миланов, Представителен танцов ансамбъл  „Хемус” и Представителен танцов ансамбъл  „Мездра”.

В програмата за 8 май са включени и предизборни срещи на кандидатите за евродепутати от ГЕРБ Ева Майдел, Асим Адемов и д-р Иво Ралчовски с жители на област Враца. Заедно с тях ще бъде и Владимир Уручев.

Първата от поредицата срещи е от 10.00 часа и ще е проведе в залата на Туристическия център в Мизия.

В 11:30 часа те ще разговарят с колектива на шивашка фирма в град Бяла Слатина. Срещата ще се проведе на ул. „Търнавска“ 48А, индустриална зона.

В 12:30 часа кандидатите за евродепутати и Владимир Уручев ще се срещнат с кметове на населени места и жители на с. Търнава на централния площад в населеното място. На мероприятията ще присъстват кметът на община Бяла Слатина Иво Цветков и Стефан Терзийски – общински ръководител на ГЕРБ.

По-късно през деня Ева Майдел, Асим Адемов, д-р Иво Ралчовски и Владимир Уручев ще разговарят с жителите на община Криводол. Срещата е с начален час 14.30 ч. и ще се проведе в залата на НЧ „Н.Й.Вапцаров”.

В 16.00 ч. д-р Иво Ралчовски, Асим Адемов, Владимир Уручев и Калин Каменов ще открият новоизградена спортна площадка и ремонтирана спортна зала в с. Згориград.

 

< Назад