15.06.2019

Народните представители Пламен Нунев и Андриан Райков откриха нова детска площадка в Кривня

Народните представители от ГЕРБ – Русе Пламен Нунев и Андриан Райков откриха днес нова детска площадка в село Кривня /Община Ветово/. Андриан Райков преряза лентата заедно с кмета на Кривня Реджеб Аков и Иван Караиванов.

„Преди 3 месеца бяхме тук и обещахме нещо, а сега то е факт. Тази придобивка е много важна за селото, защото децата вече имат модерни условия да играят“, отбеляза Нунев и призова всички да опазват съоръженията.

„За нас кметът е успешен, тъй като прави много за селото и решава проблемите на местните жители“, добави в заключение депутатът, като посочи ролята на Реджеб Аков за бързото изграждане на площадката.

Андриан Райков на свой ред също изказа своята благодарност към колегата си Пламен Нунев, фирмата – изпълнител и Иван Караиванов.

В словото си Реджеб Аков изтъкна активната работа в Русенска област на Нунев, благодарение на когото бе ремонтирана местната църква, пътя към населеното място и пр. Той изрази надежда, че и в бъдеще ще продължи тясното сътрудничество на законодателна и местна власт, за добруването на стотиците живущи в Кривня.

 

 

< Назад