05.06.2020

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов и Тодор Тодоров от ИК на партията посетиха всички 7 общини в област Разград

Поредица от срещи във всички 7 общини в област Разград проведоха aдминистративният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов и Тодор Тодоров от ИК на партията. На всичките работни срещи с общинските ръководства двамата бяха придружавани от областния координатор на ГЕРБ-Разград д-р Валентин Василев.

С местните активисти на ГЕРБ бяха обсъдени организационни въпроси, бе направен детайлен анализ на работата им и бяха поставени конретни цели пред всяка една от структурите. „Предстои ни година с парламентарни и президентски избори. За ръководството на ГЕРБ е важно всяка една структура да бъде в добра кондиция и да не спира диалога си с хората. Трябва да сте непримирими към всяка една нередност и да се вслушвате в препоръките на гражданите. Само така ще имате доверието им. Всички те заслужават да има модерна среда за живот, където да учат, работят и отглеждат децата си“, посочи Цветомир Паунов.

 

 

 

 

< Назад