02.10.2022

Александър Ненков: Нуждаем се от редовно правителство с ясни приоритети

„Гласувах за това България да излезе от безпътицата, в която изпадна през последната една година. Нуждаем се от редовно, работещо правителство с  ясна програма и приоритети. Кризите станаха все повече, а тяхното решение се бави.“. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС в 23 МИР София Александър Ненков веднага, след като упражни правото си на глас.

„Можем да гарантираме на нашите избиратели, че ГЕРБ ще положи всички усилия, с опита и експертизата си, да предложи правителство, да протегне ръка към хората, които считат, че повече експерименти не бива да правим“, категоричен бе Ненков.

Той призова всички български граждани да излязат и да дадат своя глас.

„Както и да се подредят днес партиите, нито една формация няма да има достатъчно сили, за да създаде свое самостоятелно правителство, което означава, че демокрацията винаги ни поставя ребуси, а ние политиците сме тези, които трябва да намерим решения. Решенията се намират, когато се направи правителство, базирано на определени приоритети и дългосрочни стратегически цели, способно да минимизира икономическите и финансовите щети, нанесени от предходното управление“, каза Александър Ненков.

< Назад