02.05.2019

Андрей Новаков към жители на Панагюрище: Когато БСП кажат, че държавата е в застой – вие им посочете доходите и инвестициите тук

Хората, които днес ви говорят, че живеем зле - ви оставиха на купони за храна и на режим на тока, фалираха шестнайсет банки за три месеца. Загърбете великодушието и щедростта си и не вярвайте на лъжите на тези хора. Дотук всичко, което сме направили през тези пет години в Европарламента, ни кара да гледаме открито хората в очите. И когато нашите опоненти ви кажат, че държавата е в застой - вие им посочете Панагюрище, да видят каква е средната заплата тук, колко инвестиции са направени от кмета на ГЕРБ  Никола Белишки и от бизнеса в тази община. Това каза кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков в Панагюрище. Той заедно със седмата в листата на ГЕРБ и СДС Лиляна Павлова се срещнаха с членове и симпатизанти  на ГЕРБ.

„Сега е важно новите фондове на ЕС да се инвестират и в по-малките градове и села, да няма разделение между големи и малки държави, между регионите. Ние, от ГЕРБ,  знаем как да го направим и по това се различаваме от политическите ни опоненти“, каза на свой ред Лиляна Павлова по време на срещата, на която присъстваха и народните представители от област Пазарджик Десислава Тодорова, Десислава Костадинова и Даниела Малешкова, областният управител Стефан Мирев, председателят на общинския съвет на Панагюрище Христо Калоянов, както и областният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов.

След срещата Андрей Новаков и  Лиляна Павлова се разходиха в центъра на града. По-късно вечерта те присъстваха на Националния митинг-заря,  посветен на 143 години от избухването на Априлското въстание на площад „20-ти април“ в Панагюрище.

< Назад