21.09.2016

Андрей Новаков в Брацигово: До края на годината ще съдействам за провеждането на международен инвеститорски форум тук

"До края на годината ще съдействам за провеждането на форум с чуждестранни инвеститори  в общината. Малките населени места в България имат неразкрит потенциал за развитие. Радвам се, че благодарение на последователната политика на кмета се създава благоприятна среда за развитие на бизнес в общината." Това заяви евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков по време на среща с кмета на община Брацигово Петко Петков и общинския ръководител на ГЕРБ-Пазарджик Гинче Караминова.

Международният инвестиционен форум се планира през декември, като на него ще бъдат представени предимствата на общината за развиване на предприемаческа дейност. Основната цел пред събитието ще бъде разкриване на нови работни места и насърчаване на устойчива заетост в общината и региона.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП изтъкна, че при правителството на Бойко Борисов средства достигат и до най-малките населени места. „Доказателство затова е, че страната ни е сред водещите по усвояване на средства от европейските фондове, а бенефициенти по тях са всички общини в страната“, заяви Новаков.

< Назад