18.04.2020

Асим Адемов и общинската организация на ГЕРБ – Гърмен с благородна инициатива за Великден

Евродепутатът Асим Адемов и общинската организация на ГЕРБ – Гърмен съвместно организираха благородна инициатива за Великден. В реализацията на кампанията, инициирана от Адемов, активно се включиха общинският ръководител на партията в Гърмен Верхад Ислямов и председателят на Общински съвет – Гърмен Денис Шенгов. Бяха подготвени и раздадени 145 пакета с хранителни продукти от първа необходимост за самотно живеещи възрастни хора и семейства в затруднено положение.

Великденските пакети включват олио, брашно, захар, боб, леща, макаронени изделия, консерви, както и традиционния за празника великденски козунак. Целта на инициативата е да бъде обхванат максимално голям брой хора в неравностойно положение от общината, които да посрещнат без притеснение и с пълна трапеза най-светлия християнски празник.

„Този жест е символичен, защото възрастните хора заслужават много повече. Но с отделеното внимание към тях ние желаем да направим предстоящия голям християнски празник Великден още по-светъл и празничен. Нека отворим сърцата си и бъдем съпричастни към нуждаещите се“, заяви Асим Адемов. Той благодари на всички кметове, общински съветници, членове и симпатизанти на ГЕРБ – Гърмен, които се отзоваха и дариха средства за закупуване на хранителните продукти.

 

< Назад