01.11.2019

Бургаските депутати от ГЕРБ със силна подкрепа за кандидат-кмета на Сунгурларе д-р Георги Кенов

Народните представители от ГЕРБ-Бургас и кандидатът за кмет на  Сунгурларе проведоха поредица от срещи в общината броени дни преди предстоящия балотаж. Бургаските депутати Галя Желязкова, Диана Саватева и областният ръководител на партията Димитър Бойчев за пореден път показаха своята мощна подкрепа за д-р Кенов и неговата амбициозна, но осъществима програма за управление. Представителите на ГЕРБ посетиха селата Лозарево, Съединение, Манолич, както и общинския център Сунгурларе. Те разговаряха с местните хора, които споделиха, че разчитат д-р Кенов да поеме правилния курс на развитие за общината.

„На прага сме на нов програмен период и е много важно да се отстояват европейските средства. Посоката е да се кандидатства за регионални проекти – например Бургаска област да изготви един общ проект, вече се работи по такъв. Община Бургас може би ще е първата, която ще кандидатства с подобен – да свържем морския град с еднопосочни пътища до всеки един общински център. Важно е кметовете да са единомислещи, регионалните проекти са бъдещето и ще е престъпление да не се възползваме от тях. Ще помагам на д-р Кенов, но ще съм и в тясна връзка с него за спазване и реализиране на програмата му за община Сунгурларе“, категоричен бе Димитър Бойчев.

„Д-р Кенов е местен, достъпен човек, знае във всеки един момент какво трябва да се направи и може още от понеделник, заемайки отговорен пост, да работи за по-добрия живот в общината. Ние заставаме до него“, заяви народният представител Диана Саватева по време на срещите по населените места.

Галя Желязкова, която по време на предизборната кампания бе неотлъчно до кандидата за кмет и неговия екип общински съветници, сподели, че е успяла да разговаря с хора от всички съставни селища. „Общото между тях е желанието им за промяна, 4 години застой са изгубено време за жителите на Сунгурларе. Нека следващите 4 бъдат времето за по-добър живот, повече реализирани проекти и повече разрешени проблеми“, допълни бургаският депутат.

 

< Назад