29.10.2016

Цецка Цачева в Чепеларе: Този, които чертае разделителни линии в обществото, не може да бъде обединител на нацията

Нашите опоненти се заиграват със страховете на българските граждани в опита си да дестабилизират държавата. Този, които чертае разделителни линии в обществото, не може да бъде обединител на нацията. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Чепеларе. Тя обясни, че някои от партиите имат опорни точки, с които се опитват да манипулират хората. „Твърдят, че държавата ни е разграден двор и че правителството не се справя с бежанците, а в същото време техните евродепутати гласуват в Европейския парламент спорна резолюция, която има точно обратния смисъл – в полза на миграцията. Друго внушение, което използват опонентите ни, е манипулативното твърдение, че изборите ще бъдат опорочени. Нима има човек в България, който е забравил кой през 2013 година спретна аферата „Костинброд“, подчерта Цачева.

Цецка Цачева бе категорична, че България не може да върви сама по пътя на развитието си. „Нужни са ни нашите приятели, съюзници и партньори в лицето на ЕС и НАТО, защото благодарение на европейската солидарност, ние може да развиваме всички региони в страната“, обясни тя. Цачева пое ангажимент, че с вицеадмирал Пламен Манушев ще подкрепят местните и държавните власти, но само когато реализират политики в полза на държавата.

Цецка Цачева изрази радостта си, че в Чепеларе се развиват добре летният и зимният туризъм. „Трябва да подготвяме образовани и квалифицирани кадри за нуждите на бизнеса.  Това е мой приоритет. Гласувайте ми доверие  на 6-ти ноември с номер 17 в интегралната бюлетина, за да можем да постигнем целта си за по-образована и просперираща българска нация. С гласа си ще подкрепите президентската двойка, която винаги ще бъде близо до хората“, призова присъстващите кандидатът на ГЕРБ за президент.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев подчерта, че предстоящите президентски избори са много важни, защото европейската ориентация на България е заложена на карта. „Държавата ни върви уверено и стабилно напред и това трябва да продължи. Навсякъде около нас има катаклизми, затова трябва да останем остров на стабилност, да прокарваме нашите интереси в ЕС и НАТО. Аз вярвам в мъдростта на българските граждани и знам, че няма да допуснем да ни отклонят от правилния път на развитие. Има ли нещо по-хубаво от това президентът и правителството да работят в една посока? Някой иска да ви убеди, че президентът трябва да бъде опозиция на правителството. Той допринася за вътрешната и външната политика, но не може и не трябва да е опозиция на правителството“, категоричен бе вицеадмирал Манушев.

Той подчерта, че най-подготвеният човек за поста президент на България е Цецка Цачева. „Тя има богат опит като председател на Народното събрание и много международни контакти“, обясни Пламен Манушев.

 

< Назад