29.10.2016

Цецка Цачева в Неделино: Като президент ще настоявам интересът на българските граждани винаги да бъде поставян на първо място

Когато има добра координация между местната власт и държавното управление, се развиват всички региони в страната. Благодарение на европейската солидарност и синхрона между властите в страната България се променя. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Неделино. „Не трябва да допускаме да има нови политически кризи в страната. Аз винаги съм толерирала различното мнение, но не трябва да се прекрачва границата на противопоставянето, защото това води до разделение в обществото“, подчерта тя.

Цецка Цачева обясни, че по Конституция президентът олицетворява единството на нацията. „Ние с вицеадмирал Пламен Манушев не сме делили хората по никакъв признак, защото знаем, че всички ние сме част от единната българска нация. Искаме да видим българската нация образована, просперираща и единна. Ние ще настояваме, ще изискваме интересът на българските граждани винаги да бъде поставян на първо място. За нас това е бъде приоритет. Затова единение ще работим с Манушев с всички сили като президент и вицепрезидент на България“, категорична бе Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент обясни, че България не може да остане изолирана от другите европейски народи в тези трудни времена. „Членството на страната ни в Европейския съюз и НАТО е без алтернатива, защото не можем да се справим сами с предизвикателствата, свързани с бежанския поток. Нужни са ни приятели и партньори, каквито имаме в лицето на ЕС и НАТО.  България се развива, благодарение на европейската солидарност“, каза още Цецка Цачева.

Вицеадмирал Пламен Манушев посочи, че всички български граждани трябва да направят правилния избор на 6-ти ноември, защото от това зависи стабилността на държавата. „Опитват се да разклатят България, за да спре просперитета на страната ни. За да се случи всичко, което е необходимо за развитието на Неделино, е нужна стабилност. Много е важно да изберем Цецка Цачева за първата жена президент на България. Тя е невероятен човек и заедно ще работим в интерес на всички български граждани. Подкрепете ни с номер 17 в бюлетината“, призова жителите на Неделино кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент.

< Назад