20.01.2017

Цветан Цветанов и Цветомир Паунов присъстваха на среща на МГЕРБ-София

Младежи ГЕРБ-София проведоха регулярна среща, на която присъстваха председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, областният координатор на ГЕРБ в София и административен секретар на партията Цветомир Паунов и председателят на Комисията по транспорт и туризъм към Столичния общински съвет (СОС) и председател на Съюза на транспортните синдикати в България Екатерина Йорданова.

 

Цветан Цветанов и Цветомир Паунов разясниха на младежите как се развива подготовката за предстоящата предизборна кампания. Те обявиха, че стратегията на ГЕРБ за предсрочните парламентарни избори е готова. На предстоящата среща на 22-и януари в столицата, която ще събере ръководството на партията, народните представители, евродепутатите, кметовете и ръководителите на структурите по места зам.-председателят на ГЕРБ ще представи резултатите от проведеното проучване чрез онлайн анкета сред над 20 000 членове на партията.

 

“Резултатите от анкетата са много важни за нас, защото ни насочиха към визията, която членовете на партията искат да възприемем - както по отношение на предстоящата предизборна кампания, така и по отношение на приоритетите в предизборната програма на ПП ГЕРБ“, коментира Цветан Цветанов.

 

Цветомир Паунов поясни, че събранията за номиниране на членове на листата на ПП ГЕРБ за предстоящите избори вече текат по места. Той обясни, че се очаква от членовете на МГЕРБ да вземат активно участие в процеса.

 

Екатерина Йорданова представи Програмата за развитие на велосипедния транспорт в столицата. Тя разясни, че целта на програмата е да достигне до изграждането на 200 велоалеи и прилежащата към тях инфраструктура. “Процесът беше дълъг, но смятам, че сме подготвили една много добра програма, която се превърна в лична кауза за мен и много от моите колеги”, заяви Йорданова.

 

< Назад