16.05.2018

Цветан Цветанов към жителите на община Макреш: Убеден съм, че в неделя ще гласувате за бъдещето на общината

За програмния период 2014-2020 г. за община Макреш не е направено нищо. Това означава пропуснато време. Затова сега е важно да говорим за настоящето и за бъдещето. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на предизборна среща в село Раковица, община Макреш. На нея Цветанов подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на община Макреш Николай Ненчев за частичните местни избори, насрочени за 20 май 2018 г. В срещата участваха още областният управител на Видин Албена Георгиева и общинският ръководител на ГЕРБ-Макреш Иван Вълчев.

„Общинският кмет е този, който може да развие малките населени места. ГЕРБ подкрепя общините без значение дали са малки или големи“, каза Цветанов. Той бе категоричен, че няма да говори против опонентите на кандидата на ГЕРБ. „Ако позволите купеният вот да реши изборите, нищо добро няма да се случи в община Макреш. Ние сме тук при вас с протегната ръка“, подчерта Цветанов.

„Важно е когато един кмет поема ангажимент да си поставя и срок за изпълнението му. Така ще може впоследствие да се отчита на хората“, уточни зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов коментира, че общините с противопоставяне не се развиват. „Просперитет е възможен само с обща работа. Вярвам, че всеки един от вас ще бъде максимално мотивиран да даде своя вот в неделя за най-достойния кандидат. За мен това е Николай Ненчев“, посочи той.

„Вие сами трябва да решите как искате да живеете занапред. Ако ви харесва какъв е бил животът тук последните 70 години, може да изберете това, което е било до сега. Но ако искате да изберете работещ човек, с ново мислене, който има подкрепата на най- отговорната партия в страната - партия ГЕРБ, изберете Николай Ненчев“, обърна се към жителите на община Макреш Владимир Тошев – народен представител и областен координатор на ГЕРБ-Видин.

На свой ред Николай Ненчев благодари на ГЕРБ за подкрепата. „Когато зад един кандидат за кмет има  силна и отговорна партия, тогава промяната е възможна, тогава общината може да се промени“, категоричен бе той.

В края на срещата Цветан Цветанов пое ангажимент ПГ на ГЕРБ да дари 5 000 лв. за ремонт на църквата в с. Раковица, която е затворена. Храмът е на повече от 80 г.

< Назад