30.09.2015

Цветан Цветанов: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Грамада Николай Иванов ще бъде подкрепен от правителството и от Европа

Най-големия проблем за малките общини и населени места е, че младите хора си тръгват, за да търсят развитие другаде. В Грамада имате шанса да подкрепите един млад човек, който иска да работи и да се развива в своето родно място. Призовавам ви да подкрепите амбициозните, знаещите и можещите - това е Николай Иванов, кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Грамада. Уверявам Ви, че той ще бъде подкрепен от ГЕРБ, от правителството и от Европа. Това каза Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов при откриването на кампанията на ГЕРБ в община Грамада. Цветанов подчерта, че ГЕРБ печели всички избори, на които се явява. „За нас победата не е самоцел, не е привилегия, а отговорност”, категоричен бе Цветан Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ призова хората да упражнят правото си на глас. По думите му този, който не гласува, няма да е изразил своята позиция и ще остави случайността да определя бъдещето му. Според Цветанов община като Грамада, която има бюджет от 1 800 000 лева, е задължително да се възползва от европейската солидарност. Цветан Цветанов изрази своята убеденост, че младият Николай Иванов ще работи за всички жители на община Грамада. „Той ще работи за Вас и след две, три или четири години ще видим и в община Грамада видимите резултати, които виждаме днес в общините, управлявани от ГЕРБ“, каза Цветанов.

Подкрепата си за Николай Иванов изрази и областният координатор и народен представител от ГЕРБ Владимир Тошев. „Имаме огромния шанс с млад човек като Николай Иванов и достойните кандидати на ГЕРБ за общински съветници в Грамада, общината да излезе от положението, в което се намира, и да не се асфалтира само предизборно, както се случва днес“, подчерта Тошев.

Кандидатът за кмет Николай Иванов призова гражданите да упражнят правото си на глас, за да не бъде подменен вотът им. „Грамада не може да губи повече време. Единствения ни път за развитие е европейския път. Подкрепете екипа на ГЕРБ за видими резултати за Грамада”, заяви Иванов.

< Назад