20.10.2015

Цветан Цветанов: Неделино заслужава да бъде давано като добър пример за европейска община

Искаме и Неделино да стане приятна дестинация за всички, които искат да правят туризъм, бизнес и земеделие. Това каза председателят на Националният предизборен щаб и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов  пред жителите на община Неделино. Той даде пример със Златоград, където управлява успешният кмет на ГЕРБ Мирослав Янчев, и където разликата с Неделино е драстична. „Бисера е изключително подготвена и ще получи подкрепата на българското правителство, на министър-председателя Бойко Борисов и на всички министри за подготовката по оперативните програми. Това е най-важното, което тя трябва да направи през следващите месеци, за да достигне европейската солидарност и до община Неделино“, заяви Цветан Цветанов. Той бе категоричен, че   жителите на общината не заслужават да бъдат сочени като лош пример по време на телевизионни репортажи. „Вие сте европейци и заслужавате да живеете като такива. Неделино трябва да бъде давано като добър пример за европейска община“, каза Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта още, че екипът от общински съветници на ГЕРБ в Неделино е съставен от най-подготвените, най-честните и най-достойните хора, които ще работят за развитието на общината.

„Досегашното управление на Община Неделино, което до  сега се спотайваше и  правеше  впечатление, че прави каквото си иска, без да се влияе от закони и морал, трябва да бъде спряно“, заяви евродепутатът  от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев. Той подчерта, че на 25-ти октомври жителите от общината трябва да направят правлиния избор с мощния екип на ГЕРБ и правата линия на властта.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Неделино Бисера Хаджиева заяви, че за нея и за нейния екип е много важно да усетят подкрепата на хората от общината. „ Ще направим така, че тук да има видими резултати и ще решаваме проблеми, неразрешени до сега. Убедена съм, че номер 3 ще ни донесе късмет и победа. Разчитам на Вас“, каза още Хаджиева.

 

< Назад