08.10.2015

Цветан Цветанов се срещна с работещи в предприятие за асансьори и ескалатори в Шумен

Ще подкрепим ГЕРБ и Любомир Христов в Шумен, защото когато има стабилна местна и централна власт, европейските фондове стигат до България и бизнесът може да работи и да създава работни места във всеки регион. Това споделиха ръководството и работниците от предприятието за асансьори и ескалатори „Лифтком“ в Шумен, с които се срещна председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.

От ръководството на завода заявиха, че благодарение на пуснатите европейски програми и помощта на българските институции са успели да закупят нови машини по оперативните програми „Конкурентоспособност” и  „Енергийна ефективност“ за над 3,5 млн. лева. Покрай новите машини предприятието е разширило дейността си и производствената база, създадени са нови работни места, а работниците получават заплати много над средните за региона и страната.

Цветан Цветанов призова хората да гласуват разумно и да подкрепят Любо Христов с номер 3 в бюлетината. Владислав Григоров

Пред зам.-председателя на ГЕРБ ръководството на завода в Шумен заяви още, че ще успее да осигури допълнително работни места и европейски заплати за своите работници. „Всичко това е благодарение на европейското финансиране, което достига до България и реалния бизнес“, обясниха те и посочиха, че реализират своята продукция както на българския, така и на европейския пазар.

< Назад