22.09.2017

Цветан Цветанов се включи в празничното шествие из улиците на В. Търново

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов се включи в общоградското празнично шествие, което тръгна от Царевец и преминавайки през централната част на града приключи пред паметника „Майка България”. Парадът бе част тържествата по повод 109 години от обявяването на Независимостта на България, на които по традиция домакин е старопрестолно Търново. Компания на Цветан Цветанов правеха зам.-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, депутатите от ГЕРБ Клавдия Ганчева и Станислава Стоянова, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, министърът на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков, министърът на енергетиката Теменужка Петкова, социалният министър Бисер Петков, както и кметът на града и областен лидер на ГЕРБ Даниел Панов.

Шествието предвождаха военни духови оркестри. Днес старата българска столица отново е домакин и на Международния фecтивaл нa вoeннитe opкecтpи, чието 11-то издание се провежда тази година. В момента текат демонстрации на участващите състави.

Цветан Цветанов имаше възможността да се срещне и разговаря със стотици хора от великотърновския регион, от който той бе избран за депутат в Народното събрание. „Щастлив съм, че имах възможността да разговарям с толкова много жители и гости на Велико Търново, където днес са националните чествания за Деня на Независимостта. Силно впечатлен съм от духовите оркестри. Да наблюдаваш уменията им е истинско удоволствие!“, възторжено заяви председателят на ПГ на ГЕРБ.

< Назад