07.03.2017

Цветан Цветанов ще посети област Видин на 7 март

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник – председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Видин на 7-ми март /вторник/. Той ще бъде придружаван от водача на листата на ПП ГЕРБ за 5 МИР-Видин и областен координатор на партията Владимир Тошев и кандидатите за народни представители от област Видин.

В 10:00 часа Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ от община Ружинци в Ритуалната зала в с. Дреновец, ул. „Георги Димитров” №118. Ще присъства и кметът на община Ружинци Александър Александров.

В 11:30 часа Цветанов ще разговаря с жители на с. Чупрене в салона на пенсионерския клуб, ул. „Асен Балкански” №47.

В 14:00 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник -  председател на партията ще се срещне с членове и симпатизанти от гр. Брегово, в офиса на ПП ГЕРБ, ул. „Климент Охридски” №1.

В 15:30 часа Цветан Цветанов ще проведе среща с жители на с. Връв в салона на читалище „Съзнание”, ул. „Димитър Благоев” №2.

В 17:00 часа в гр.Видин в залата на Общински съвет, ул.”Цар Симеон Велики” №2 – А, Цветан Цветанов ще представи приоритетите на ПП ГЕРБ в сферата на сигурността на Кръгла маса по национална сигурност. Във форума ще участва кметът на община Видин Огнян Ценков.

В 19:30 часа Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти в с. Гара Орешец, община Димово, в салона на кметството, ул. „Ленин” №6.

< Назад