25.09.2017

Цветан Цветанов ще посети област Враца

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов днес ще посети област Враца. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ във Враца и народен представител Петя Аврамова и депутата Красен Кръстев.

В 14:15 часа Цветан Цветанов ще се включи в откриването на Европейската седмица на спорта в спортен комплекс „Хр. Ботев”. В събитието ще участват и зам.-министърът на младежта и спорта Ваня Колева, народните представители инж. Петя Аврамова и Красен Кръстев, областният управител Малина Николова и кметът на Община Враца Калин Каменов.

В 15:30 часа Цветан Цветанов ще открие саниран жилищен блок на Бул. „2-ри юни“ № 70 във Враца.

В 16:30 часа ще се проведе предизборна среща в Нивянин. Цветан Цветанов, народните представители от ГЕРБ инж. Петя Аврамова, Красен Кръстев и кандидатът за кмет на населеното място от партията Елка Николова ще разговарят с жителите на селото.

В 18:00 часа заместник-председателят на ГЕРБ ще участва в областно събрание на структурата във Враца. На мероприятието ще присъстват народните представители от ГЕРБ Петя Аврамова и Красен Кръстев, общинският ръководител на партията Малина Николова, кметове на общини от ГЕРБ, общински ръководители и организационни секретари от областта.

< Назад