20.10.2015

Цветан Цветанов: Шукри Халилов е бъдещето на община Рудозем, ГЕРБ цени различията у хората

Заставаме зад кандидата на ГЕРБ за кмет на Рудозем Шукри Халилов, защото сме оценили неговите качества. Той е млад човек с голямо сърце, почтен и енергичен. Шукри е човек, който не дели хората на наши и ваши. Ние сме в Чепинци, защото като партия не делим населените места на малки и големи. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на село Чепинци.  Цветанов подчерта, че ГЕРБ винаги е била толерантна към всички, независимо от това кой каква религия изповядва. „Това е характерна особеност на европейските партии, които ценят различията у човека. Ние уважаваме всички, независимо от религията и произхода на хората“, обясни той.

Зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че е  много важно на 25-ти октомври жителите на община Рудозем да бъдат истински европейски граждани и да заявят ясно желанието си за промяна, прозрачност и достъпност на местната администрация. „При разговорите на Шукри с мен, с премиера Бойко Борисов и с министрите, той винаги е изтъквал значимостта на ГКПП „Рудозем-Ксанти“, за който вече е осигурено европейско финансирано. Когато граничният пункт бъде изграден, всички Вие ще усетите плюсовете на тази нова възможност за региона. Шукри Халилов е бъдещето на Рудозем и вярвам, че той винаги ще се вслушва в мъдрите Ви съвети за управлението на общината“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Областният координатор на ГЕРБ и кандидат за кмет на Смолян Николай Мелемов представи и кандидата на ГЕРБ за кмет на село Чепинци Атанас Паликаров. „Утре на празника на Смолян ще присъства кметът на община Ксанти, който ще обяви, че е осигурено финансиране за граничния пункт между Рудозем и Ксанти“, съобщи Мелемов. Той поиска подкрепата на жителите на Рудозем за Шукри Халилов, за да може да намери Общината своя добър стопанин.

Според евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев Рудозем не е община, която да бъде давана за пример, поради своята голямата задлъжнялост, некачествени проекти и заради отдалечеността на администрацията от хората. „Вие действително имате нужда от промяна. Но най-вече от промяна в ценностите в управлението. Убеден съм, че Шукри ще управлява Рудозем с много повече морал и човечност“, каза Уручев.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Рудозем Шукри Халилов заяви, че не се гордее с това, което се случва в общината.“ Затова сме решени да променим коренно ситуацията. Моята визия за развитие на община Рудозем е, че трябва да задържим младите хора, които със своя хъс и оптимизъм ще помогнат на Рудозем да разцъфти като другите общини, управлявани от ГЕРБ. С всички сили трябва да работим за промяна на Общината и тук да има видими резултати“, подчерта Халилов.

< Назад