22.10.2015

Цветан Цветанов в Карлово: Подкрепете Теодор Шолейков с номер 17, защото той носи енергията на реформаторския дух

Теодор Шолейков е един достоен човек, който носи енергията на реформаторския дух. Той ще отговори на Вашите очаквания, затова го подкрепете с номер 17 в бюлетината.  Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Карлово. „Тук ние заложихме на честния човек, с активна гражданска позиция, какъвто е Теодор Шолейков. По време на кампанията ни за европейски избори миналата година той бе активен гражданин, който задаваше своите въпроси към нас. Всеки един човек трябва да има активна гражданска позиция, за да направим желаната промяна, да постигнем прозрачност и да достигне европейската солидарност до всички български общини – да развием селата, градовете, регионите“, обясни Цветанов. Той подчерта, че ГЕРБ е носителят на европейските стандарти и ценности, които трябва да достигнат до всяка едно населено място.

„Младите хора, напуснали Карлово, желаят децата им да се върнат и да се развиват тук. Те могат да го направят, когато има стабилно правителство, начело с Бойко Борисов и силна местна власт, начело с ГЕРБ и Теодор Шолейков“, заяви Цветан Цветанов. По думите му, реалната представителност в местната власт се постига с висока избирателна активност. „Трябва да гласуваме за ГЕРБ - за кмет на населено място, за общински кмет и за общинска листа – така ще засилим връзката с изпълнителната власт и с Брюксел. Карлово, Пловдивска област и цяла България са част от силна и обединена Европа. И трябва да останем такива“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов обясни, че ГЕРБ иска да създаде по-добра среда за живот на жителите на Пловдив област. „Искаме населените места тук да бъдат ръководена от политици, които работят за видими резултати. Нашите кандидати са пред Вас, за да поемат отговорност и Вие сте хората, които да ги назначите на тези постове. Трябва да осигурим достъпна среда в Общината за бизнеса и за хората– кметът не трябва да дели хората на политически или етнически принцип. Ние не говорим агресивно, а излизаме пред Вас с видими резултати и  управленска програма. Заставаме с лицата си и с това, което носим като потенциал“, посочи той.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ подчерта, че доверието, което получава партията от над 1 000 000 български граждани на всички избори, е голяма отговорност. „Благодаря Ви за подкрепата през всички години. Ние постигнахме девет поредни изборни победи, това са Вашите победи – победи за бъдещето на България“, категоричен бе Цветанов. Той призова за висока избирателна активност в Пловдив област. „Не искаме случайността да определя бъдещето на нашите деца. Искаме да градим нашите общини, да градим България“, каза още Цветан Цветанов.

Инж. Теодор Шолейков обясни, че много хора вярват в ГЕРБ. „Убеден съм, че след години в българските учебници по история ще пише, че ГЕРБ са строителите на съвременна България. Затова призовавам всички хора от Пловдив област да бъдем отговорни. Ние трябва да докажем, че можем да направим най-доброто за всяка община. Вярвам, че  децата ще ни запомнят като градителите на проспериращо Карлово. Ние от ГЕРБ можем да върнем  вярата на хората“, подчерта кандидатът за кмет на Карлово.

Христо Мутафчиев също заяви своята подкрепа за Теодор Шолейков: „Теодор е честен и морален човек, затова ме спечели. Спечели ме с идеята, че иска да върне на Карлово славата на розова долина, затова нека му гласуваме доверие. Аз подкрепям Теодор Шолейков, подкрепете го и Вие.“

< Назад