21.10.2015

Цветан Цветанов в Сърница: Аки Пехлеван ще получи пълна подкрепа от ПГ на ГЕРБ и от правителството на Бойко Борисов

Аки Пехлеван е достоен човек, който може да работи с хората и не ги дели на наши и ваши. С тези думи председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов представи пред десетки привърженици на партията в Сърница кандидата на ГЕРБ за кмет на най-новата българска община. „Най-важното е да изберете № 1 в бюлетината за бъдещето на Сърница, за да има ГЕРБ своя кмет, своята представителност в Общинския съвет и своите кметове на населените места. Така ще направим силна връзка с правителството и Брюксел, за да усвояваме успешно европейски средства тук“, обясни той.

Цветанов подчерта, че ГЕРБ е доказала, че помага на общините, когато има добри проекти. Той съобщи пред жителите на Сърница, че 300 000 лева са заделени за подобряване на средата на живот в общината. „Тези пари се отпускат от за хората на Сърница, за да усетят реалните политики на правителството на Бойко Борисов. Аз Ви давам гаранция, че Аки Пехлеван ще получи пълна подкрепа от страна на Парламентарната група на ГЕРБ и от правителството на Бойко Борисов. Доказали сме, че когато ГЕРБ управлява, има видими резултати и добро управление”, категоричен бе Цветан Цветанов.

Цветанов заяви, че когато ГЕРБ спечели изборите в Сърница, Доспат и Велинград ще могат да бъдат направени интегрирани проекти за целия регион. „Така ще дойдат и видимите резултати за всички Вас“, допълни той.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ сподели, че по време на частичните местни избори в Сърница е посетил с. Медени поляни и е видял, че училището там е в много лошо състояние. „Тогава си казах, че ние сме длъжни да направим нещо за тези деца. Реших да направя лично дарение на средствата, събрани на моя 50-ти юбилей и сега училището е в отлично състояние”, отбеляза Цветан Цветанов.

Цветанов призова жителите на Сърница да не отговарят на агресията с агресия. „Когато някой е агресивен към Вас, отговорете му, че имаме програма и правим политика, която събира, а не разделя хората”, апелира той. Като категорично доказателство за реална политика в региона Цветан Цветанов посочи ремонта на пътя Доспат – Сърница, който бе извършен само за една година и приключи успешно през 2012-та година.

 

< Назад