06.03.2017

Цветанов в Бойчиновци: ГЕРБ се противопоставя на популизма с реални решения за България

Председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с жители на Бойчиновци. Той представи пред присъстващите основните приоритети, които си поставя ГЕРБ – инвестиция в образованието, икономически растеж и по-високи доходи за хората. „Образованието е важно, защото въпреки ниската безработица, която постигна правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов, бизнесът се нуждае от по-квалифицирани кадри“, обясни той.

Цветанов призова хората да гласуват разумно на предстоящите избори, за да може да продължи развитието на страната. „Най-важното е да преодолеем популизма и да дадем реални решения за България. Това може да се случи само с номер 11 в бюлетината“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов коментира, че развитието на населените места в последните две години се дължи на добрата комуникация между местната, изпълнителната и законодателната власт. Той обясни, че преди няколко месеца кметът на Бойчиновци е поискал пари за ремонт на пътната инфраструктура в общината и е получил 3 милиона лева от държавата.

Общински съветници, които присъстваха на срещата, благодариха за помощта на ГЕРБ за развитието на региона.

 

 

< Назад