18.03.2017

Цветанов в Неделино: ГЕРБ защитава интересите на всички български граждани

Има партии, които искат да разделят Родопите. Ние сме тук за при вас с протегната ръка и ви казваме, че ГЕРБ е партията, която може и ще защитава всички национални интереси и интересите на гражданите, независимо от техния пол, етнос или вероизповедание. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Неделино. Той подчерта, че има политически сили, които търсят челен сблъсък и противопоставяне. “Ние целим единение по националните каузи, които стоят днес пред държавата. Днес повече от всякога се нуждаем от силна и стабилна държава, защото България ще има решаваща роля за геополитиката на Балканите и Европа”, каза Цветанов.

Според председтелят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ листата на партията в Смолян превъзхожда останалите по всички показатели. “Кандидатите за депутати, които издигаме, са доказани личности и общественици. Водачът на листата на ГЕРБ-Смолян д-р Даниела Дариткова е всеотдаен човек, политик и професионалист. Това е силният отбор на ГЕРБ, който ще даде реални решения за Неделино, област Смолян и България. Убеден съм, че ГЕРБ ще постигне своята 11 изборна победа с номер 11 в бюлетината”, заяви Цветан Цветанов.

Той коментира, че ГЕРБ е истинската алтернатива в регионите със смесено население и е единствената партия, която може да направи така, че силният глас на Родопите да бъде чут в Народното събрание. “Виждате как кметът на Златоград успя да превърне едно изоставено населено място в емблема на България и Родопите. Същото може да се случи и с Неделино”, обясни Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ припомни на присъстващите, че партията е съдействала за изграждането на спортна площадка в Неделино. Цветан Цветанов подчерта, че в следващ управленски мандат ГЕРБ ще инвестира 130 милиона лева в изграждането на физкултурни салони във всички училища в страната. “Тризначките в Неделино, чийто родители подкрепихме финансово, са пример за тридетния модел, който поощряваме”, каза още Цветанов.

Д-р Даниела Дариткова заяви, че ГЕРБ поема реални ангажименти, които изпълнява. “Вие в Неделино гласувате за личности, каквито има в листата ни. ГЕРБ е партията, която има воля да решава проблемите на хората. Ще продължим да водим България по европейския път на развитие”, посочи водачът на листата на ГЕРБ-Смолян.

На събитието присъстваха областният кооридинатор на ГЕРБ Смолян Николай Мелемов, евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Владимир Уручев и кметът на Златоград Мирослав Янчев.

 

< Назад