17.09.2017

Цветанов в Опака: Активизирането на структуритв на ГЕРБ е първостепенна задача за предстоящите местни избори


ГЕРБ е отговорна партия и започваме подготвката си за местните избори още сега. Срещите с хората винаги са били най-важната част от работата ни и затова не са спирали. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по врвме на среща с общинското ръководство на партията в Опака. "Когато се срещаме с хората трябва винаги да им показваме реални политики, които правят кметовете, общинските съветници и депутатите от ГЕРБ", коментира Цветанов. Той припомни, че първата стъпка, която реализира правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ беше увеличението на минималната пенсия от 160 на 180 лв. "Държавата се ангажира да увеличи и бюджета в образователната сфера с над 300 млн. лв. Държавата ще увеличи тези разходи, но няма да увеличи дефицита. По ОП "Региони в растеж" още 600 млн. лв. ще влезнат в образователната инфраструктура като ще се изгради по-добра среда за учениците. В областта на земеделието също има възможност за подобряване на инфраструктурата", каза още Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ заяви, че пред правителството има много и различни възможности, които страната ни ще реализира. Помощта, която оказва правителството дори и на общини, които не се управляват от ГЕРБ, е доказателство, че управлението работи за интереса на всички български граждани, без значение в кой район на страната живеят. По този начин демонстрираме новите начини за правене на политика, подчерта Цветанов. Работим с всички кметове, за да видят хората, че не делим регионите на наши и ваши.

Заместник-председателят на партията обяви пред общинското ръководство на ГЕРБ-Опака, че активизирането на структурите на партията на местно ниво е първостепенна задача за предстоящите избори. "Да се правят всякакви инициативи във всички населени места е важно, защото така, заедно с хората, ще се подготвим за една потенциална победа на следващите избори. На първо място трябва да бъдем хора и да влизаме в положението на всеки един човек. Трябва да спечелим избирателя като покажем че работим в негов интерес", подчерта още Цветан Цветанов.

< Назад