18.03.2017

Цветанов в Рудозем: ГЕРБ ще постигне категорична победа над популизма на изборите

Силата на ГЕРБ е, че води кампанията си лице в лице с хората. Ние отговаряме на агресивното говорене на опонените ни като даваме реални решения за всяко населено място. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на Рудозем.  По думите му, силната страна на ГЕРБ е, че изгражда инфраструктура, която осигурява достъпна среда за хората и за бизнеса. “Ние направихме граничния пункт “Златоград- Ксанти”,  важно е да отворим и пункта през Рудозем, който е за всички видове превози и товари”, обясни той.

Цветан Цветанов подчерта, че ГЕРБ се нуждае от категорична победа над популизма на 26-ти март, за да продължи да реализира добрите политики. Той даде пример с победата на управляващата дясна партия в Холандия, която победи популистите. “Трябва да бъдем част от обединена Европа, за да намерим правилните решения, да запазим суверенитета на страната си. В сложните времена на конфликти в геополитически план, ние искаме да бъдем генератори на обединението в България. Да се противопоставим на разделението и омразата с номер 11 в бюлетината”, призова присъстващите той.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ изтъкна личностните и професионални качества на хората, които партията издига за кандидати за народни представители в Смолян. “Ние винаги сме били с протегната ръка и сме намирали решение на проблемите на всяка община. Искаме всички български граждани да живеят по-добре, независимо от техния етнос и религия. Силният отбор на ГЕРБ ще защитава Вашите интереси”, каза още Цветанов.

 

< Назад