19.03.2017

Цветанов в Сърница: ГЕРБ е алтернатива на ДПС и ДОСТ. Ние стигаме до сърцата на хората и не използваме натиск

ГЕРБ работи за всички жители на Сърница. Ние не разделяме хората по партийна принадлежност. Ние искаме да спечелим сърцата на хората, но не под натиск. Разделението в обществото, наложено от ДПС и ДОСТ, е вредно. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Сърница. “В тези региони е важно развитието на образованието, земеделието  и  гоското стипанство. Това са и регионалните ангажименти на ГЕРБ”, обясни той.

По времето на двата кабинета “Борисов” в Сърница са реализирани над 20 проекта. Изграден е пътят в местността Бърдуча до Кантона на обща стойност 1,6 млн. лева. От фонда за бедствия и аварии са отпуснати 300 000 за изграждане на резервоар за питейна вода и е подменен външен водопровод на две улици. Изградената улица „Доспатска“ също е на стойност 300 000 лева.  Построен е детски парк на стойност 28 000 лева. Осигурен е изнесен екип на спешна помощ. По ОП “Развитие на човешките ресурси“ са реализирани проекти за над 500 000 лева. Tова стана ясно от думите на общинския ръководител на Сърница Мустафа Аликанов. Той благодари на Цветанов за направеното от него лично дарение от 30 000 лева за саниране на училището в Сърница. “Това са реални решения за хората и съм убеден, че жителите на региона ще ни подкрепят с номер 11 в бюлетината”, заяви Цветан Цветанов.

На срещата присъстваха още кандидатът за народен представител Димитър Гечев и областният координатор на Пазарджик  Найден Шопов.

 

< Назад