06.06.2019

Цветомир Паунов: ГЕРБ може да се справи с всякакви проблеми и предизвикателства

Медия: BTV

БСП правеха заявки, че ще задават дневния ред на ЕС, а след изборите евродепутатите им изчезнаха

ГЕРБ заедно със своя силен лидер и своите работещи структури по места представлява една сила, която може да се справи с всякакви проблеми и предизвикателства. Това заяви областният координатор на ГЕРБ-София и административен секретар на партията Цветомир Паунов в предаването „Вaжното, казано на глас" в ефира на bTV Radio. Той съобщи, че Изпълнителната комисия ще стане активен и действащ орган. Според него партията винаги е водила позитивна кампания.

Цветомир Паунов уточни, че по време на изминалата политическа кампания опонентите на ГЕРБ не са конкретизирали своите аргументи, за това как трябва да се развива Европа и как са допринесли със своята дейност за решаване на проблемите на българските граждани.

„Дебатът бе принизен до чисто битови и дребнави обвинения и по никакъв начин не се говореше за политики. В момента, в който европейските избори вече са приключили - ние не виждаме никаква политическа активност от страна на БСП, които имаха претенциите да бъдат едни от водещите, които да могат да инициират конкретни мерки в следващия Европейски парламент. Дори водачът на листата на БСП Елена Йончева не може да бъде открита по никакъв начин и да направи коментар на изборните резултати“, добави Паунов. Според него всички кандидати за евродепутати на ГЕРБ са имали авторитет и експертиза, които са признати не само от българските граждани, но и в Европа.

Паунов каза, че към момента структурите на ГЕРБ правят анализ на резултатите от изминалия вот. На 7 юли предстои Национално събрание на ПП ГЕРБ, на което трябва да бъдат направени промени в Устава и да се вземе решение относно освобождаване и избиране на заместник-председател на партията и членове на Изпълнителната комисия.

Административният секретар на ГЕРБ, който е дипломиран социолог, коментира и редицата грешни проучвания на обществените нагласи в навечерието на вота. „Социолозите трябва да осъзнаят огромната отговорност, с която са натоварени. Всеки опит за изкривяване на общественото мнение е абсолютно недопустим“, сподели Цветомир Паунов.

 

< Назад