23.03.2021

Д-р Даниела Дариткова към жители на Баните: България е на прав път, подкрепете ни, за да довършим започнатото

Разчитаме на вашата подкрепа, защото пътят, по който водим България, е правилен. Който има очи да види хубавото, ще признае, че България се променя към добро. Предстоят ни наистина трудни времена с извеждането на страната от кризата, но има много сериозен план за възстановяване в Европа. Ние сме показали, че работим добре с всички европейски институции. Всички тези средства от ЕС, за да стигнат и до малките населени места, в управлението трябва да има експерти с достатъчно опит. Това заяви пред жители на Баните водачът в листата на ГЕРБ-СДС в Смолянска област д-р Даниела Дариткова.

„Най-важното е в тези сложни времена хората да не се откажат от правото си да избират. Разчитаме на изключително висока активност на изборите, за да опровергаем твърденията на нашите опоненти, че искаме малко хора да отидат до урните. Надявам се да получим такава подкрепа, че да можем да изпълним всичките си ангажименти, безусловно“, подчерта Дариткова. По думите й хората от листата са работили много в годините и са натрупали безценен опит. Тя представи листата за Смолян с участието на Недялко Славов, Владимир Солаков, Екатерина Гаджева, Мария Семерджиева,  Денислав Костов.

„За мен парламентарните избори, които предстоят, са своеобразен втори тур, на който ще видим община Баните да затвърди посоката, която показа категорично с избора на кмета Павлин Белчев. Имаме изключително силен водач в лицето на д-р Дариткова - чията подкрепа се усещаше във всеки проект за нашия регион и общините ни“, посочи вторият в листата Недялко Славов. Той подчерта, че ГЕРБ-СДС поема ясни ангажименти за региона.

По думите на Екатерина Гаджева – пета в листата, Баните е една прекрасна малка община със сериозен потенциал за развитие. „Минералната вода е ресурс, който се управлява през общината и МОСВ. Много се радвам, че толкова години по-късно тя е в основата на устойчивия ви поминък. Не се е позволило с лекота да бъде похабен този ресурс. Баните се превръща в чудесен спа курорт, с чиста и опазена околна среда“, каза Гаджева. Тя призова: „Не вярвайте на някой, който ви обещава, че ще направи живота ви много лесен. Аз вярвам във вашия разум, заложете на отговорните партии“.

< Назад