09.07.2021

Д-р Даниела Дариткова: Наша задача е да надградим построеното и да продължим напред

„Ние не искаме да участваме в изборите, само за да ги спечелим на всяка цена, но е отговорност отново да поискаме доверието ви, заяви пред жители на рудоземското село Елховец д-р Даниела Дариткова – водач в листата на ГЕРБ-СДС.

По думите й през краткия живот на последното Народно събрание и служебното правителство се стигна до хаос и това налага отново да си подредим държавата. 

„Единственото позитивно нещо е пандемията, която се затихна, но усилията са на всички нас в предходните месеци. Не се ваксинират обаче достатъчно хора, не се подхожда разумно към здравната стратегия за справяне с пандемията, както и към всички други ангажименти на правителството. Основното, с което то се занимава, са уж разкрития, които не са намерили никакво потвърждение. Наша задача е да надградим построеното и да продължим напред. Факт е, че България постигна и финансова стабилност, и развитие, което ни приобщава към останалите европейски страни. Ние държим тук, в Родопите, да се инвестира повече, да се подобрява инфраструктурата, хората да живеят по-добре“, посочи д-р Дариткова.

Тя смята, че българите имат добър демократичен рефлекс, че с масово гласуване ще подкрепят партиите, които гарантират стабилност и напредък на страната.

„Смятам, че отново ГЕРБ-СДС ще получи подкрепа, защото не налага дух на противопоставяне и конфликти, а на съгласие и партньорство. Силни сме тогава, когато сме обединени, когато сме сплотени и аз очаквам, че заедно ще се преборим с това предизвикателство – хаосът“, подчерта д-р Дариткова.

 „Убеден съм, че мажоритарният вот ще изкара пак ГЕРБ начело. Напоследък виждате само уволнения, без значение кой е добър професионалист, кой си гледа работата и кой - не. А от ГЕРБ сме подхождали винаги така - ако човек е добър в работата, остава да си я върши. Но ако продължат да управляват по сегашния начин, комунизмът ще настъпи отново. Гласувайте на 11-ти, за да продължим демократичния път на България и да вървим напред, към Европа“, призова кандидатът за депутат д-р Красимир Събев.  

Според Божидар Шуманов кандидатите в листата на ГЕРБ-СДС заслужават 100% доверие.

„За годините във властта са допуснати някои грешки, които ще коригираме, но на моменти те са силно преекспонирани и доста преувеличени. Никой не отчете постиженията, които са безспорни. Приканвам ви към информиран и разумен избор и на 11-ти да ни подкрепите с №5“, подчерта той.

Иван Кънев припомни, че Мадан и Рудозем са сред първите демократични общини в България.

„Тогава най-смело се изправихте срещу комунизма без страх. Очаквам и сега да направите същото. Не е време да се дава шанс на непознати субекти да управляват държавата. Коалицията ГЕРБ-СДС е доказала своя опит и познания. Демократи сте тук, покажете се и ни подкрепете с бюлетина №5“, апелира Кънев.

Според симпатизанти на ГЕРБ построеният язовир „Пловдивци“, пътят до едноименното село, участъкът между Рудозем и Смилян, граничният контролно-пропускателен пункт „Рудозем-Ксанти - всичко това е благодарение на разумната политика на ГЕРБ, но от ДПС си приписвали заслугите за тези значими обекти.

„Когато разказвате на вашите деца и внуци, им кажете, че това е станало с вашия принос и с приноса на ГЕРБ. Аз съм свидетел на постоянните усилия на д-р Дариткова, на д-р Събев, на Недялко Славов всичко това да се случи. Отделно от това на двамата лекари живота си дължат много хора“, посъветва жител на Рудозем. 

< Назад