23.10.2019

Д-р Георги Кенов: Сунгурларе е кауза, тя трябва да се защитава с добър екип и с много работа

„Вярата ми, че община Сунгурларе заслужава повече – това ме мотивира всеки ден и това е моята голяма цел. Мисията ми като кандидат за кмет ще бъде да върнем града на хората и да направим живота им много по-добър. Един градоначалник не може да работи самостоятелно. Трябва да има добър екип до него, който да подкрепя и стимулира, както общинските съветници, така и кметове на населени места. Вярвам в нашата кауза за Сунгурларе и съм убеден, че на 27 октомври ще направим верния избор с бюлетина номер 43. След това ни очаква много работа, работа и пак работа за нашето бъдеще“. Това заяви кандидатът за кмет от ГЕРБ д-р Георги Кенов пред препълнения площад в Сунгурларе. Всички те бяха дошли да подкрепят екипа на ГЕРБ на официалното закриване на предизборната кампания.

Общинският координатор Мария Димитрова представи всеки кандидат за кмет на населено място и кандидатите за общински съветници. Официални гости на събитието бяха народния представител Галя Желязкова и кандидатът за кмет на Карнобат от ГЕРБ Владимир Крумов.

Народният представител Галя Желязкова заяви, че през изминалите седмици с д-р Кенов и екипа му са успели да обиколят всяко едно населено място в общината. „Чухме всеки един проблем, специфичен според населеното място. Дойде време „да изгрее слънце“ и над сунгурларската долина. Заедно с вас ще върнем развитието на общината. На 27-ми октомври трябва да покажем, че можем, защото тези избори не са борба за власт. Те не са самоцел. Кметовете на ГЕРБ работят за развитието на социалните услуги, качествено образование, за здравеопазване близко до хората. Те работят за един по-добър живот“, категоричен бе бургаският депутат.

Василева благодари за подкрепата на жителите на община Сунгурларе „Благодарение на политиката на ГЕРБ, България се развива, а благодарение на кметовете ни – населените места. Способни сме на обединение, а силният екип на ГЕРБ от общински съветници ще бъде гласът на местните хора“.

Да подкрепи д-р Георги Кенов на събитието присъстваше и кандидата за кмет на Карнобат – Владимир Крумов. „Ние сме съседни общини с обща цел – промяна, развитие и модернизация в населените места. Искаме да привличаме повече европейски средства, да осигурим работни места и да поставим фокус върху социалната политика. Д-р Кенов има моята подкрепа, той е сърцат човек с ясна управленска програма“, заяви Крумов.

 

< Назад