08.05.2019

Д-р Иво Ралчовски: Благодарение на евродепутатите от ГЕРБ България стана разпознаваема в Европа

„В мое лице ГЕРБ гласува доверие на човек от Северозападна България и по този начин препотвърди отношението си към тази част на България. За щастие все повече инвеститори се обръщат към нашия регион, все повече млади хора остават да работят в нашите градове. В бъдеще и малките населени места ще усетят тази промяна, а аз съм убеден в нея и затова съм в тази листа. Благодарение на евродепутатите ни България стана разпознаваема в Европа, а ПП ГЕРБ се ползва с огромно уважение. Това заяви кандидатът за евродепутат д-р Иво Ралчовски по време на среща с жители на община Мизия. Заедно с него бяха и кандидатите за членове на следващия Европейски парламент Ева Майдел и Асим Адемов.

„Целта ни е да няма кътче в нашата страна, където Европа да не е усетена от всеки един български гражданин. Направихме много. Цифрите го показват. Заставаме пред вас уверени, че можем да се справим с трудностите, които са пред нас и да надграждаме вече постигнатото. Един евродепутат може да направи така, че Европа да отделя повече именно за тези региони, където Европа не е достигнала достатъчно. Искаме да докажем, че Европа няма алтернатива, а България може да продължи да бъде мястото, където все повече хора се завръщат, отколкото емигрират така, както се случи през 2018 г.”, посочи кандидатът за евродепутат Ева Майдел.

„Като български учител, изключително съм горд, че образованието е основен приоритет на българското правителство. Не на думи, а на дела. През последните 2 години са отделени над 950 млн. лв за образователната система, над 500 училища са ремонтирани, все повече млади хора навлизат. Образованието става все по-модерно. Плодовете на тази инвестиция ще берем само след няколко години. Ние преди да обещаваме, казваме какво сме направили, защото имаме какво да кажем и да покажем“, заяви кандидатът за евродепутат Асим Адемов.

По-късно тримата посетиха и шивашко предприятие в Бяла Слатина. „Гордея се с вас, защото ви сте хората, които създавате реалния продукт в България. Аз съм впечатлен от това, което прави тук във Вашето предприятие. Това е едно европейско предприятие в европейска България“, бяха думите на кандидата за евродепутат Иво Ралчовски към колектива на предприятието.

„Искаме България да бъде сърцето на Европа. За това и ще работим - Европа да се усеща от всеки един от вас и във всеки един регион. Ние имаме опита, Европа ни вярва. Сред нашите постижения са намаляване на роумигна, премахване на таксите за банкови транзакции, но те не са достигнали до всеки един от вас. Нашата цел е за следващите 5 години това да стане реалност“, заяви на свой ред Ева Майдел.

По време на разговора кандидатът за евродепутат Асим Адемов посочи, че  „Европа ни чува, защото имаме изключително уважавано правителство, министър-председател,  еврокомисар. Това са предпоставки, благодарение на които можем да разчитаме на европейската солидарност и Европа все повече да се усеща в страната ни и в Северозападна България. Това е осезаемо и с разкриването на нови заводи, с нови работни места и подобрена инфраструктура. Имаме самочувствието, че се справяме добре. Нуждаем се от Вашата подкрепа, за да продължим по този път“, категоричен бе Асим Адемов.

 

 

 

< Назад