20.09.2022

Д-р Красимир Събев: Ролята на политиците е да облекчим живота на хората

Ролята на политиците е да облекчим живота на хората колкото е възможно повече, не да нареждаме свои хора на постове. Зная и големите, и малките проблеми на квартала. За улица „Кольо Фичето“ съм провел много  разговори. Стана разминаване с този воден цикъл. Това е поръчка на "ВиК", но ние виждаме какво се случва там - всяка седмица нов директор и никой не носи отговорност. Това заяви пред жители на Новия център в Смолян д-р Красимир Събев – водач в листата на ГЕРБ-СДС.

По думите му с кмета на Смолян са единодушни, че е добре улицата да се асфалтира открай докрай и каквото съдействие е нужно от общината, „ВиК“ ще го има.

Пред жители на квартала д-р Събев представи кандидат-депутатите на коалицията. Заедно с него в срещата участваха Васил Седянков – трети в листата, и Иван Стоев – осми.  

„Петте партии от последно управляващата коалиция не се разбраха и за 7 месеца сдадоха властта. На наш гръб оставиха невероятна инфлация. Горива, енергия, храни, материали – цените хвръкнаха в небесата. Аз съм сигурен, че ако ГЕРБ-СДС управлява, ще има предвидимост, сигурност и контрол. Доказали, че каквото обещаем, го изпълняваме и правим всичко възможно за неговия напредък. Надявам се да ни подкрепите на тези избори“, посочи д-р Събев.

По думите му правилната политика е да се изберат хора, на които може да се разчита, които са проверени във времето. 

От квартала се оплакаха, че навсякъде има проблем с дървата за огрев. 

Всичко това е в резултат на недалновидни решения. Стигнахме дотам да сме в гората и хората да плащат по 100 и 200 лева за дърва, а и да ги няма. 

Иван Стоев каза, че сравнението между програмите на ГЕРБ и ПП показва много съществени разлики.

„В тяхната програма много важни сфери не са засегнати. По-болезненото е, че не дават никакви работещи решения. Написали са много красиви думи, но зад тях не стои нищо конкретно като действия и мерки, а мантри. Аз също обичам красивите думи и аз искам някой да ми каже: "Идваме утре и всичко ще бъде прекрасно", но това не е достатъчно. На практика Кирил Петков и Асен Василев не са в управлението само 7 месеца, а повече от година и промяната изобщо не е положителна“, подчерта Стоев.

Той призова жителите на квартала да подкрепят ГЕРБ-СДС с №24 в интегралната бюлетина за по-добри решения във всички сфери от живота и изход от кризите.  

< Назад