29.09.2022

Д-р Красимир Събев в Неделино: Очаквам още по-добър резултат и два мандата за ГЕРБ-СДС

На тези избори очаквам още по-добър резултат и два мандата за ГЕРБ-СДС в Смолян. Затова ви призовавам: Подкрепете ни на 2-ри октомври с №24 в бюлетината! Гласувайте с разум! – призова в Неделино водачът в листата д-р Красимир Събев.

Той благодари за голямата подкрепа, получена за партията на Бойко Борисов в последните избори и заяви, че всички в листата имат куража и отговорността да застанат с открити лица пред тях. 

„Целите ни са ясни, разписани са подробно в нашата програма, която твърдя, че е най-всеобхватна и реално изпълнима“, посочи д-р Събев. 

По думите му в момента държавата е на колене от некомпетентното управление в продължение на година и половина. „Политиците сме за това да създаваме по-добри условия за живот, не да се караме, не да лъжем, не да обещаваме неизпълними неща. ГЕРБ сме доказали, че държим на думата си и очакваме вашата подкрепа“, посочи водачът на листата.   

Д-р Събев представи в Неделино отбора си от знаещи, можещи, компетентни и отговорни хора.    

„На последните избори благодарение на община Неделино на нас бе отредено първото място и в областта. Благодаря ви за доверието! За съжаление, това стана при ниска изборна активност и затова искам да ви призова - говорете с близките си, за да излязат повече хора да гласуват. И с 5%, и с 55% гласували от населението, ще бъдат избрани 240 народни представители, но представителността е различна“, каза вторият в листата Недялко Славов.

Той изтъкна, че тези четвърти избори за година и половина не са по вина на ГЕРБ.

„За съжаление всичко, за което предупреждавахме в предишните кампании, се случи. Видяхме 4 партии, обединени само от омразата си към ГЕРБ, колко бързо се сгромолясаха. Не само защото не можаха да намерят общ език помежду си, а защото показаха некомпетентност в управлението. И всички ние я плащаме през цените на тока, горивата, на основните хранителни продукти и всички стоки, които потребяваме. Те, за съжаление, поскъпнаха много повече, отколкото навсякъде в Европа. Пълен провал в борбата със спекулата. Пълен провал в енергетиката, да не говорим за икономика, регионална политика, особено за отдалечени райони като Смолянския. Повярвайте, много "умения" са нужни за такова кратко време да постигнеш такива негативни резултати“, посочи Недялко Славов.

Той подчерта, че програмата на ГЕРБ-СДС е най-адекватната за пълен управленски мандат, колкото и невероятно да звучи това в момента.

„Съставена е с конкретни мерки за справяне с кризите - политическа, икономическа, геополитическа. Тя предвижда мерки, които да доведат до по-високи доходи, до по-ефективни политики за региони като нашия, по-адекватни социални мерки, които обхващат все повече хора и те да бъдат целево подпомагани. За образование и здравеопазване има съвсем ясни мерки - реформа, в която се предвижда кадрова обезпеченост“, добави Славов.  

Неговият призив към неделинци е всички да се възползват от правото си на вот.

„Бъдете активни! С добър изборен резултат от Неделино и от цялата Смолянска област да дадем повече депутати на ГЕРБ за по-солидна основа при съставяне на редовно правителство с дългосрочен мандат, за да се успокоят хората, да влезем в руслото на предвидимостта и стабилността“, подчерта Недялко Славов.

    

< Назад