10.11.2021

Д-р Красимир Събев в Неделино: За да спрем тази разруха, подкрепете ни!

ПП ГЕРБ за 10 години е показала толкова много позитиви. За да спрем тази разруха, която се шири в момента, подкрепете ни!  - призова в Неделино д-р Красимир Събев, водач в листата на ГЕРБ-СДС за Смолянска област.

Кандидат-депутатите бяха посрещнати в общинския център от многобройно население, което на предходните изборите посочи коалицията за управляваща.

„Усещам вашата мощна подкрепа, за която ви благодаря. Надявам се и в неделя да се представим добре, за да може после, когато отидем в Народното събрание, да искаме повече за Родопите. Листата ни е само от местни хора. Всички сме родопчани, които искаме регионът ни да се развива добре. Знаем за всичките ви проблеми, включително за лавандулата, която не е изкупена, за пътя, който не е направен, че трябва да се ускори. Всички проблеми са ни ясни и знаем как да ги разрешим“, подчерта д-р Събев.

По думите му тази политическа нестабилност, която тръгна от вдигнатия юмрук, създаде партии на протеста, лишени от потенциал да управляват. Те не доведоха до решение на нито един държавен проблем, а вместо това страната ни изпадна във всевъзможни кризи.

Той посочи, че ГЕРБ-СДС има капацитет да овладее всички кризи.

„Убеден съм, че и неделинци, и всички родопчани ще направим правилния избор на 14-ти - с бюлетина №32 за народни представители, с №15 - за президент и вицепрезидент. Гласувайте за президент обединител - за учен човек, който в диалог ще реши възловите проблеми на страната. Гласувайте за човек, който е смолянчанин - ректор на най-голямото висше учебно заведение в България!“, апелира той. 

По думите на Недялко Славов – доскоро областен управител и втори в листата, тази предизборна кампания за ГЕРБ-СДС е много по-лека, защото хората можеха да направят сравнение, да преценят кой има управленски капацитет, кой може да гарантира сигурност и стабилност в държавата, коя е политическата формация, която не само на думи, но и на дела обединява хората.

 „Цялото това разделение, целящо да омаскари ГЕРБ и да омаловажи постиженията ни, породи много кризи - здравна, икономическа, социална. Те се задълбочават, защото не се управляват правилно и не се взимат необходимите адекватни решения. Срещу всичко това, което се случва в държавата, ние имаме решения. Те са съвсем конкретно разписани в програмата ни и на национално, и на регионално ниво“, посочи Славов.

Неговото разочарование е, че в предизборната кампания никой не говори за ангажименти.

Според Божидар Шуманов – трети в листата, с този силен отбор ГЕРБ-СДС излиза с ясната амбиция и цел да бъде първа политическа сила както на регионално, така и на национално ниво.

„За съжаление изминаващата година беше много странна. Поставиха се непреодолими разделителни линии между партиите и хората, което в условията на пандемия е огромна грешка. Това ни озлобление като народ доведе до небивала досега в историята ни политическа криза, която повлече след себе си икономическа и здравна. За народа е изключително важно час по-скоро да се състави стабилно правителство, което да започне да решава конкретните проблеми. На фона на помията, която се излива ежедневно и фалшивите новини, които се тиражират, не ви приканвам да направите информиран, а разумен избор. Информиран избор е изключително трудно да се вземе“, обясни Шуманов.

Подчерта, че в листата са доказали се професионалисти и отговорни хора, които не се страхуват да вземат тежки, трудни и навременни решения.  

„ГЕРБ е единствената партия, която не прави разлика между хората. За нас няма бедни и богати, няма висшисти и с основно образование, мюсюлмани и християни - всички са ценни. Подхождаме с уважение към всеки човек, към всеки проблем, независимо от неговото естество. Отговорността, която ГЕРБ носи, е доказана. Убедена съм, че изборът на 14-ти ноември ще е  за ГЕРБ-СДС“, подчерта д-р Нина Карова. 

< Назад