08.09.2022

Д-р Красимир Събев в Смилян: Подкрепете ни, защото управлението на ГЕРБ може да вдигне страната на крака

Нашата политика е да обещаваме реални неща. Няма да чуете от нас нещо, което няма да изпълним. Утре пак ще сме тук, ще се видим лице в лице, ще ни зададете и неудобните въпроси. Подкрепете ни на тези избори, говорете и с близките си, защото шансът да вдигнем страната си на крака е в ръцете на ГЕРБ, заяви на среща с жители на селата Смилян и Могилица водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Смолян д-р Красимир Събев.

Той подчерта, че успехите при управлението на ГЕРБ са доказани.

„Аз лично съм разочарован от "Промяната", защото цените на стоките станаха неимоверно високи. Ако ГЕРБ е първа политическа сила и състави правителство, ще приключи първо политическата криза, ще спре разделението между хората. Събев добави, че ГЕРБ ще работи са стабилно управление и край на икономическата и здравната криза. „Много от хората в България тръгнаха да търсят новото, но то се оказа в пъти по-зле от старото. „Промяната“ не можа да овладее нито една криза. Очакваме 5-6 пъти по-скъп ток след Нова година. Даже още не сме осъзнали колко е сериозно положението, защото все още има някакъв резерв. Ако продължим с експериментите, ситуацията ще се влоши още повече“, каза д-р. Красимир Събев

Васил Седянков – трети в листата на партията в Смолян добави, че ГЕРБ-СДС е гаранция за сигурност и устойчивост. 

По думите на Иван Стоев – осми в листата, младежите в ГЕРБ се вслушват в по-опитните политици и се допитват се до тях.

„Истината е, че експертният потенциал е съсредоточен в ГЕРБ. Показали сме възможностите си и винаги се връщаме при избирателите си, питаме ги дали са доволни от това, което се прави. Ще помоля за малко повече благоразумие на тези избори“, заяви Стоев.  

Кметът на Смилян Чавдар Червенков каза, че от „Промяната“ не са видели никаква полза в малките населени места. „Обещаха средства за много села. Публикуваха един списък за финансиране на селски проекти, после още един, но не дадоха нито лев“, каза той. Червенков заяви още, че благодарение на целевите средства отпуснати от правителството на Бойко Борисов е положен нов асфалт на ул. „Висарион Смолянски“.

„До нас са хората, които винаги са ни подкрепяли. Ако говорим за училището, в момента, в който от 2016 г. партия ГЕРБ пое ангажимент, всичко е изпълнено. Това, което обещаят, се случва, но не става с магическа пръчка. Проблем при нас не са само пътищата. Цените се вдигат, ние не знаем дали на 15-ти септември ще имаме възможност да подсигурим храна на децата, защото всичко поскъпна неимоверно“, отбеляза директорът на местното училище Лиляна Балийска.

Едно от конкретните искания на жителите на Смилян е обедното хранене в училището да стане безплатно.   

 

< Назад