21.05.2024

Д-р Красимир Събев: В тази кампания основно призоваваме хората да гласуват, защото е за 6-ти път

В тази предизборна кампания основно призовавам хората да отидат да гласуват, защото на всички е ясно, че не е нормално да се провеждат избори за шести път в толкова къс период от време. Призовавам ги да не се отказват от гражданското си право, да отидат повече хора до урните. Иначе 30% от хората определят кой ще ни управлява. Ако си гласувал за мен и аз не съм бил точен, ако не съм направил това, което съм обещал, съм готов да поема критика. Но човек първо трябва да покаже гражданската позиция, като даде своя вот, да определи кой заслужава доверие, защото експериментите последните години ни докараха до това положение, заяви водачът в листата на ГЕРБ-СДС д-р Красимир Събев пред жители на смолянския квартал „Езерово“.

По думите му политиката на ГЕРБ е устойчива и хората я припознават, защото е най-близо до тях и проблемите им.

„И като лекар, и като човек винаги съм бил искрен към хората и помагам безкористно“, подчерта д-р Събев и призова на 9 юни всички да гласуваме за номер 22 в бюлетината.

„С гордо вдигната глава казвам, че съм част от екипа на ГЕРБ, защото това е политическата сила, която направи най-много за образованието в България. Много се инвестира и в образователната инфраструктура, и в учителите като съсловие, и във висшето образование. Направи се най-необходимото, за да се предотврати недостигът на учители. Горд съм да бъда до д-р Събев, който се е доказал като изключителен лекар, рядко отдаден на професията си и на региона ни“, заяви от своя страна кандидат-депутатът Иван Стоев.

Относно наболелия за кв. „Езерово“ проблем с водопровода д-р Събев съобщи, че предстои кметът на Смолян Николай Мелемов да внесе на сесията на Общинския съвет през юни месец предложение за изграждане на 50-кубиков водоем на определен за целта общински терен. След това ще бъдат сменени етернитовите тръби, за да потече чиста и в достатъчно количество вода към къщите и хотелите в квартала. 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

< Назад