05.11.2021

Д-р Красимир Събев в Златоград: Няма нужда да ви казвам за кого да гласувате, видяхте как другите потопиха държавата

Сигурен съм, че ще направите добър избор на 14-ти ноември и за парламент, и за президент. С лицата си се изправяме пред вас: Недялко Славов - като бивш областен управител, аз - като лекар в областната болница, Божидар Шуманов - като юрист, Велизар Шанов - като експерт в земеделието. Смятам, че даже няма нужда да ви казвам за кого да гласувате, защото видяхте как другите за половин година потопиха държавата ни, заяви пред жители на Златоград д-р Красимир Събев, водачът в листата на ГЕРБ-СДС за Смолянска област.

По думите му страната ни бе докарана до дъното с един вдигнат юмрук и няколко партии на протеста, които два пъти не могат да направят правителство.

„Мика Зайкова няма да ни помогне. Киро Канадеца днес се появи, утре го няма. Ние сме с вас. Подкрепете ни за парламента! Подкрепете Анастас Герджиков и Невяна Митева за президент и вицепрезидент!“, призова д-р Събев.

Според него е изключително важно начело на държавата да застане човек, който да обединява, който ще събере всички политически партии на една маса, за да се изведат националните приоритети.

„Има неща, за които няма значение леви ли сме или десни, християни ли сме или мюсюлмани. Трябва по най-важните въпроси за страната да сме единни и да направим всичко необходимо за просперитета й. Подкрепете ни, ще оправдаем доверието ви!“, апелира водачът.

Според Недялко Славов - втори в листата, и преди, и сега ГЕРБ-СДС представя най-адекватната управленска програма.

„За Златоград това е особено важно, защото аз съм от тук и резултатът от усилията ни в годините е видим. Ако има община, която в най-голяма степен се е променила позитивно с усилията на нашия кмет Мирослав Янчев и благодарение на подкрепата на ГЕРБ, това е община Златоград. Множество проекти са реализирани в града и населените места. Това ни дава самочувствие отново да искаме доверието ви“, посочи Славов

Той е категоричен, че до голяма степен затруднената ситуация за страната ни в момента се дължи на грешки на сегашния президент.

Той призова съгражданите си да гласуват за народни представители с №32, а за президент и вицепрезидент - с №15.

„Ние влизаме в тази битка с ясната нагласа и цел да бъдем категорично първа политическа сила както на регионално, така и на национално ниво. За съжаление през настоящата година наблюдаваме едно усърдно налагане на омраза, поставяне на разделителни линии между хората и партиите, което е огромна грешка в условията на пандемия. Вместо да се сплотим и да бъдем единни, се случи точно обратното“, заяви Божидар Шуманов – трети в листата.

Според него колкото и да им се иска обратното на опонентите, ГЕРБ-СДС е незаобиколим фактор в политиката на България.

„Тези около 640 000 привърженици, които ни гласуваха доверие на предходните избори, няма как да бъдат игнорирани. Колкото по-рано се осъзнае това, толкова по-добре. Доскоро се говореше, че е „време за нещо друго“. Дойде това "другото" - едно уникално ток шоу на скъсаните дънки. Сега ще „продължаваме промяната“ - с безумно скъп ток, с непрекъснато растящи цени на горива, стоки и услуги. Вдигат се с лозунги "Мутри вън!". Ние не сме мутри. Приканвам ви към здрав разум. Затова на 14-ти пълна мобилизация с №32“, призова Шуманов.   

Кметът на Златоград Мирослав Янчев изтъкна, че хаосът наистина трябва да бъде спрян.

„Едва ли има кмет в България, който да не иска стабилно правителство и предвидимост по отношение на своите действия. От 14 години съм кмет и това е най-слабата година от мандата ми. Надявам се тя да отмине с успех в края й, със стабилно правителство на ГЕРБ-СДС. Кандидат-президентската двойка Герджиков и Митева са хората, които ще постигнат баланс, синхрон и спокойствие в работата на държавата“, подчерта той и призова да бъде подкрепен отборът на ГЕРБ-СДС.  

< Назад