02.10.2019

Д-р Теньо Тенев, кандидат за кмет на Раднево от ГЕРБ: Целта ми е победа на първи тур и успешно реализиране на започнатото

ГЕРБ-Раднево откри предизборната си кампания с водосвет пред офиса на партията в присъствието на много членове, симпатизанти и партньори. Официален гост бе областният координатор на ГЕРБ-Стара Загора Пламен Йорданов.

„През изминалите 4 години успяхме финансово да стабилизираме общината. Постигнатото е резултат от последователна и упорита работа. Важното е, че след направеното можем да гледаме с гордост хората в очите. Всичко, което обещахме, го изпълнихме” – каза кандидатът за кмет на Раднево д-р Теньо Тенев. Той обяви, че на предстоящите местни избори ГЕРБ в Раднево получава много широка подкрепа, без оглед на политическите пристрастия.

„Сред акцентите в бъдещата ни работа са ремонт на градския парк, който ще бъде направен през следващата година, ремонти на улици, подобряване на инфраструктурата в селата и др. Детските градини, детските ясли и млечна кухня и ясла ще останат безплатни. Ще внесем предложение в Общинския съвет за изплащане на еднократна помощ при раждане на първо и второ дете” – заяви д-р Тенев. Той призова за запазване на добрия тон по време на предизборната кампания. „Нека тя бъде позитивна, хората по това ще ни разпознаят. Победа на първи тур и успешно реализиране на започнатото!” – пожела на себе си и на кандидатите за общински съветници от ГЕРБ д-р Теньо Тенев.

„Отговорността, която сега пада върху д-р Тенев, е още по-голяма, защото той трябва да увеличи темпото на работа в Общината. За да изпълни програмата си, той има нужда и от мнозинство в Общинския съвет, затова е необходима и вашата подкрепа” – заяви областният координатор на ГЕРБ Пламен Йорданов.

На откриването на кампанията бяха представени 17-те кандидати за общински съветници и кандидатите за кметове на кметства.

„Девизът ни е „Работа, работа, работа”. Искаме вашата подкрепа, за да продължим да работим по начина, по който вие очаквате от нас и през следващия мандат, защото Раднево наистина става хубав европейски град и това вече не звучи като клише” – каза водачът на листата с кандидати за общински съветници д-р Румен Йовчев.

< Назад