20.04.2013

Да бъдем активни на изборите на 12 май призова Ирена Узунова кандидат за народен представител от ГЕРБ от Хасково

Над 70 чувала Хасковска смет събраха активистите на ПП ГЕРБ

Ирена Узунова, Станислав Дечев и Румен Стоянов – кандидат-депутати от листата на ГЕРБ Хасково участваха в разчистването на нерегламентирано сметище в квартал “Каменец” в Хасково и така се включиха в акцията на бТВ ”Да изчистим България за един ден”. “Хубаво е, че много хора са активни днес в почистването, добре ще бъде и след подобни акции да поддържаме почистеното”, каза Ирена Узунова. “Да бъдем активни на изборите на 12 май”, призова третата в листата за народни представители от ГЕРБ Хасково. Заедно с представителите на листата от ГЕРБ Хасково чистиха и хора от квартала и представители на ГЕРБ Жени. Общо 70 чувала със смет събраха те в квартал Каменец. Според Узунова е важно да изчистим България от съмненията и неувереността, която хората имат в себе си. ”Нека най-напред повярваме в собствените си сили, нека знаем, че всеки един от нас е важен и нека всеки един от нас покаже силата си на 12 май. Хората са тези, които ще решат как България ще продължи своето развитие от тук натък. Да гласуваме със самочувствието, че сме хора които могат да променят нещата към по-добро.", подчерта Ирена Узунова.

Ирена Узунова припомни, че като областен управител миналата година е приела знамето на инициативата “Да изчистим България за един ден” и по този начин цялата хасковска област се е включила в почистването. Тя подчерта, че продължението на инициативата за втори път е прекрасно, но това, което всички трябва да направят, е през всички следващи 364 дни да поддържат това, което е постигнато. “За мен е много важно да имаме постоянство в действията, които предприемаме и да искаме да живеем по-качествено", допълни Узунова.

Представители на ГЕРБ младежи също се включиха днес в почистването. Те бяха избрали парк “Кенана “ и района около чешмата близо до музея “Тракийското изкуство в Източните Родопи“ край село Александрово.

.


< Назад