09.03.2021

Дани Каназирева и кандидати за народни представители се срещнаха с жители на община Стамболийски

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив област Дани Каназирева посети региона на Стамболийски, като направи обиколка на всички населени места от общината. Заедно с нея бяха кандидатите за народни представители от Стамболийски Владимир Пильов и Теодора Вълканска и областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев, който посрещна Каназирева в общинския център.

„Работя открито и честно, за мен не е важно дали си народен представител, областен управител или кмет. Важно е да си човек“, каза  Каназирева, разговаряйки с хората. Водачът на листата се запозна с проектите, които са изпълнени в Стамболийски благодарение на средствата, осигурени от правителството на ГЕРБ с министър-председател Бойко Борисов. Това са нови пътища, площади, паркове, детски площадки. „Ние сме първата община не само в България, но и в Европа, която пусна безплатен общински транспорт за своите жители, затова бяхме в топ 10  на общините с иновативна политика за 2017-та година. След това направихме и безплатен Детски център“, припомни Георги Мараджиев.

След град Стамболийски, Дани Каназирева посети последователно и четирите села в общината – Куртово Конаре, Ново село, Триводици и Йоаким Груево. Пред местните хора тя заяви, че могат да разчитат на нейната подкрепа за всеки един проблем. В Куртово Конаре общинският ръководител на ГЕРБ – Стамболийски Стоян Богданов посрещна кандидат-депутатите и им показа реновирания наскоро  централен парк с прилежащо площадно пространство, места за отдих и детски площадки. Каназирева, Пильов, Вълканска и областният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев отидоха и на място до отводнителния канал на Ново село, който в момента се почиства от наноси и растителност със средства от държавата. Сумата, която Министерски съвет отпусна за съоръжението, е 700 000, като първият транш от 380 000 вече е преведен. В Триводици Дани Каназирева и кандидат-депутатите от Стамболийски разгледаха новия център и новата църква „Св. Георги“, в чийто градеж са инвестирани над 150 000 лева. Обиколката на общината завършиха в Йоаким Груево, където съвсем скоро също приключи ремонтът на центъра. За селото Общината има изготвен проект в размер на 2,8 милиона, за който очаква финансиране от правителството.

< Назад