14.11.2021

Дани Каназирева: Време е да осъзнаем, че сами определяме съдбата си

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР Дани Каназирева и кандидатът за народен представител д-р Иван Червенков гласуваха днес в ПГХВТ СВ. ДИМИТРИЙ СОЛУНСКИ – Асеновград.
„Днес гласуваме за трети път тази година и аз отново дадох своя глас за дясно, проевропейско управление, което най-после да даде на България стабилност и сигурност, за да преодолеем заедно кризата и последствията от нея – в здравен, социален и икономически аспект“, коментира Каназирева.
Тя подчерта, че сме изправени пред редица изпитания, пред трудни избори и отговорни решения. Затова е много важно всички заедно да направим правилната крачка напред, за да върнем нормалността в живота си.
„Време е да осъзнаем, че бъдещето ни зависи от нашите собствени усилия, че демокрацията и нейните ценности не са даденост и не се получават даром, че сами определяме съдбата си. На страната ни е нужна градивна политика и стабилно правителство. Нужен ни е държавен глава, обединител на нацията, който няма да позволи България да бъде отклонена от нейния европейския път на развитие“, каза в заключение Каназирева.

< Назад