03.04.2019

Депутати и общински съветници от ГЕРБ-София се включиха в церемонията по повод 140 години от обявяването на София за столица

Народни представители и общински съветници от ГЕРБ-София се включиха в официалната церемония по повод 140 години от обявяването на София за столица на България. Тържествената церемония по освещаването на училищните знамена на софийските учебни заведения се състоя на площад „Св. Александър Невски“. По-рано в храм „Света София бе отслужена Архиерейска света Литургия в присъствието на Негово Светейшество патриарх Неофит.

София е един модерен и европейски град с древна история, минало и бъдеще. Град, който се развива, става по-зелен и иновативен, споделиха народните представители от ГЕРБ-София.

На събитието присъстваха кметът на София Йорданка Фандъкова, зам.-кметът доц. д-р Тодор Чобанов, министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, народните представители Александър Ненков, Евгения Алексиева, Милена Дамянова, Лъчезар Иванов, Анна Александрова, Лиляна Павлова, Мария Илиева, председателят на СОС Елен Герджиков, както и други общински съветници от ГЕРБ-София.

 

< Назад