18.08.2018

Депутатите от ГЕРБ – Монтана Дилян Димитров и Ирена Димова присъстваха на празника на община Брусарци

Народните представители от ГЕРБ- Монтана Дилян Димитров и Ирена Димова уважиха празника на община Брусарци. Първоначално те посетиха Алеята на занаятите и изкуствата на централния площад в града и наградиха участниците в нея. По-късно двамата депутати присъстваха и на тържествената сесия на Общински съвет - Брусарци, която бе проведена в салона на Народно читалище "Просвета-1891".

На сесията Дилян Димитров и Ирена Димова поздравиха всички присъстващи на празника, като им благодариха сърдечно за поканата, пожелаха им да бъдат здрави и все така обединени за развитието на общината. На събитието присъстваха още областният управител на Монтана Росен Белчев, зам.-областният управител Нина Петкова, кметове на общини представители на Видинската митрополия и много жители и гости.

„Държавата ни е стабилна, икономиката се развива добре. Правителството категорично е заявило своята подкрепа за Брусарци и както всички можем да видим – тук нещата започват да се случват. Уверен съм, че община Брусарци ще стане отлично място за живеене“, подчерта в изказването си Дилян Димитров, който е и областен координатор на ГЕРБ-Монтана.

< Назад