15.09.2022

Евгения Алексиева, 24 МИР София: Предизборната ни програма е нашият план за излизане от кризите, с конкретни мерки, аргументи и числа

„Предизборната ни програма е нашият план за излизане от кризите, с конкретни мерки, аргументи и числа. Ние имаме експерти - хора, които не само имат знания за отделните сектори, но и сериозен управленски опит и знаят как да възстановят държавата ни след „Промяната“, каза Евгения Алексиева по време на среща в район „Възраждане“.

По инициатива на Савина Савова, районен ръководител на ГЕРБ „Възраждане“ се проведе общо събрание с присъствието на  кандидатите за народни представители за 48-ото НС от Коалиция ГЕРБ – СДС в 24 МИР – Евгения Алексиева,  Димитър Стоянов, Станислава Коцева, Мартин Атанасов и Боян Стефанов, общинският съветник Борислав Бориславов и заместник-председателят на градския съвет на СДС-София и секретар на общинския съвет на СДС „Възраждане“ Личо Гогов.

Евгения Алексиева представи основните акценти в предизборната кампания на ГЕРБ-СДС в София и в 24 МИР. Тя сподели личните си впечатления от срещите си, доверието и очакванията,  които  хората  имат към ГЕРБ за решаването на множеството кризи, които управлението на правителството на „Продължаваме промяната“ остави.

 

< Назад