31.07.2018

Фотоконкурс за най-красива лятна градина или балкон организират от ГЕРБ-Пазарджик

От 10 до 31 юли ГЕРБ - Пазарджик ще проведе традиционния фотоконкурс „Моята красива градина или балкон“. Инициативата е посветена на  световния ден на градинаря - 1 август. Конкурсът е за любители градинари, като участието в него е чрез изпращане на снимки на лично съобщение на страницата на Жени ГЕРБ-Пазарджик във Фейсбук или на място в офиса на ГЕРБ-Пазарджик на ул.“Екзарх Йосиф“ 15 А ет. 2.

 

„Целта ни е стимулираме хората, които обичат природата и полагат грижи, за да са по-близо до нея и в дома си“, коментира във връзка с инициативата общинският ръководител на ГЕРБ-Пазарджик Гинче Караминова.

 

До участие ще бъдат допускани снимки само от определената тематика: „Моята градина или моят балкон“; снимките трябва да бъдат с кратко описание  (име на участника и място  на заснемане); участниците изпращат само  една снимка; градината или балконът трябва да са на територията на Община Пазарджик. На страницата на ЖГЕРБ във Фейсбук ще  бъдат публикувани всички  изпратени  снимки.  Класирането става с гласуване под снимката. Първите три снимки, събрали най-много харесвания, ще получат награди, осигурени от общинските съветници на ГЕРБ Пазарджик. Наградите ще бъдат обявени на 1 август във Фейсбук страницата на ЖГЕРБ-Пазарджик.


 

< Назад