15.10.2017

Георг Георгиев: ГЕРБ застава зад всеки млад човек, който иска да работи за държавата си

„Държавата не се управлява от гейтове, така както колегите от опозицията се опитват да внушат, а от реални политики, които ГЕРБ устойчиво предлага на държавата и гражданите в последните десет години”, това заяви пред участниците в работното заседание на младежките организации на партията в област Добрич председателят на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев.

По думите му младите хора не се интересуват от гейтове, а от реално свършена работа днес, която е основа за едно по-добро утре. „Ако вашето желание е да се противопоставите на онова, което много дълго време ни омерзява, което изгони много от нашите връстници в чужбина, то в младежката организация ще намерите много поводи и причини за това да се гордеете. Като например, че работите за държавата си, че имате възможността вашата визия за хубав свят и хубава държава, в която искате да живеете, за добре устроен и хубав град, в който искате да си родите децата и да си гледате семействата, може да бъде намерена и приложена на практика”, посочи Георг Георгиев.

„МГЕРБ през последните десет години се утвърди като едно от най-големите и силни средища за производство на младежки политики, на предложения в сферите, които традиционно касаят младите хора. С нашата активна работа доказахме, че младежите на ГЕРБ са способни да генерират добавена стойност и към това, което се произвежда като политика на ниво партия, така и на национален мащаб по отношение на глобалната политика на държавата”, каза Георг Георгиев и добави, че МГЕРБ е единствената младежка политическа организация в страната, която има евродепутат, народни представители, кметове, общински съветници, а и представител в правителството.

 

< Назад