18.06.2017

Георг Георгиев в Пловдив: „Не допускайте времето да спре, бъдещето на България е в ръцете на младите хора“

„Сега е времето да утроим усилията си и да развием младежката организация на Пловдив – област до едно друго ниво. Гаранция за желанието и усилията, които ще положим, за да помогнем на младите хора от ГЕРБ да се развиват, е присъствието на толкова представители на властта – народни представители, кметове, зам.-областен управител, представители на ГЕРБ-Предприемачи, ЖГЕРБ. Това каза председателят на МГЕРБ  и зам.-министър на МВнР

Георг Георгиев по време на отчетно - изборното събрание на МГЕРБ-Пловдив област в Пловдив. Официални гости на събранието бяха евродепутатът Андрей Новаков, народните представители от ГЕРБ генерал Константин Попов, д-р Христо Грудев и Запрян Янков, Пенчо Малинов и Михаела Иванова – членове на НИС на МГЕРБ, Евелина Апостолова – областен координатор на ЖГЕРБ- Пловдив област и зам.-областен управител, областният координатор Розалин Петков, кметове на ГЕРБ, представители на ГЕРБ-Предприемачи.

 

„Ние сме това, което сме, благодарение на партия ГЕРБ. При нас всеки има шанс да расте и да стигне напред в политиката. В нашата партия всеки един от Вас може да извърви пътя си - благодарение на знания, опит и компетентности и да стане част от изпълнителната власт или да заеме ръководен пост. Примерите са много – един от тях е пред вас- най-младият евродепутат Андрей Новаков. ГЕРБ има представители на МГЕРБ и сред народните представители. Вие сте тези, които може да промените общините и страната към по-добро, защото зад Вас стои най-голямата и отговорна партия – ГЕРБ, каза още Георг Георгиев.

 

„Когато поех властта като областен координатор младежките организации на ГЕРБ в област Пловдив бяха 6. Сега, след съвместните ни усилия и подкрепата на националното ръководство на МГЕРБ, те вече са 14. Нашата амбиция е да имаме младежка структура във всички 17 общини от област Пловдив. Затова трябва да работите здраво, със самочувствие и хъс, за да променим заедно облика на област Пловдив, каза и областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Розалин Петков.

 

„Младите хора сте ядрото, вие сте двигателя на всяка една организация, благодарение и на Вас в област Пловдив постигнахме много добри резултати на  парламентарните изборите и отново имаме четирима народни представители. Вие сте победители и трябва да имате самочувствието на такива. Разчитаме на новото ръководство да издигне организацията на още по добро ниво, каза пред младите хора и генерал Константин Попов.

 

„Бъдете смели, дръзки и не се отказвайте от нещата, на които държите, само така ще вървите нагоре. Надявам се и силно вярвам, че новото ръководство ще стане пълноценна част от политическите процеси, защото зад гърба Ви имате най-голямото и силно семейство – това на партия ГЕРБ, каза в заключение Андрей Новаков.

След тези думи младежите пристъпиха към избор на ново ръководство на МГЕРБ – Пловдив област. За председател бе предложен представителя на община Стамболийски Владимир Пильов, за организационен секретар – Петър Антонов от Раковски, за членове на ръководството : Милена Буюклиева от Карлово, Елена Сотирова от община „Родопи“ и Радослав Янков от Асеновград. Утвърждаването на новото ръководство ще стане  след решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

 

< Назад