25.10.2016

Георги Андонов се срещна с жители на гърменското село Осиково

Народният представител от ГЕРБ Георги Андонов и общинското ръководство на партията в Гърмен се срещна с жители на село Осиково. „През годините ГЕРБ никога не е делило общините на чужди и свои, на малки и големи, усилията на  премиера Бойко Борисов са насочени към развитието на всички общини, европейските средства да достигнат и до най-малките населени места. За да продължат тези политики, е нужна стабилност”, каза Георги Андонов. Той подчерта, че такава стабилност може да се постигне чрез диалог между държавните институции и местната власт.

„Единствено кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент ще продължат този синхрон  на работа между институциите в интерес на всички български граждани”, каза още Георги Андонов.

Той призова присъстващите да подкрепят Цецка Цачева и Пламен Манушев в президентската надпревара, за да продължи развитието на страната, за да има сигурност и стабилност.

Хората от село Осиково заявиха, че искат с гласа си да направят Цецка Цачева първата жена президент, а ГЕРБ първа политическа сила в община Гърмен.

< Назад