07.10.2015

Георги Андонов се срещна с работещите в шивашката фирма „Аполо“ в Гоце Делчев


Няма смисъл да ви лъжа, че като кмет ще направя така, че за четири години в Гоце Делчев да не остане нито един безработен млад човек. Предпочитам да говоря откровено за нещата, които съм в състояние да направя, така че постепенно да подобря условията, в които работи малкият и среден бизнес в Гоце Делчев. Предоставянето на по-добри условя на бизнеса, на работодателите, води след себе си две неща – от една страна, бизнесът ще предоставя по-добри условия на работещите. От друга – това ще бъде стимул за младите хора и техния предприемачески нюх. Това заяви кандидатът за кмет на община Гоце Делчев Георги Андонов на среща с работещите в шивашката фирма „Аполо”.
Георги Андонов и кандидатите за общински съветници от листата на ПП ГЕРБ – Гоце Делчев Мария Георгиева и Василка Ячкова проведоха изклютелно емоционална среща с работещите във фирмата, която е един от основните работодатели в региона.
„Стимули за малкия и среден бизнес“ трябва да спре да бъде разглеждано като клише. Напротив – една по-бързо и качествено работеща общинска администрация, по-добра инфраструктура, обособяване на една нова, модерна промишлена зона в Гоце Делчев  - всички тези подобрения за бизнеса ще се отразят пряко и на работещите в него – на заплатите, на условията на труд“, коментира още Андонов.
Сред въпросите, които работещите в „Аполо“ зададоха на Георги Андонов и кандидатите за общински съветници, бяха свързани с окаяното състояние на крайните квартали в града. Според кандидата за кмет на община Гоце Делчев облагородяването на тези райони е въпрос не само на финансиране, но и на управленска воля.
„Имам самочувствието на народен представител, който е изпълнил поетите пред вас ангажименти. Сигурен съм, че в края на управленския си мандат като кмет на Гоце Делчев ще мога да кажа същото“, добави още Андонов.


< Назад