11.04.2018

ГЕРБ – Брусарци проведе отчетно-изборно събрание

Структурата на ГЕРБ в гр. Брусарци проведе отчетно - изборно събрание. На него присъстваха народният представител от ГЕРБ-Монтана Дилян Димитров, който е и областен координатор на партията, кметът на Брусарци Наташа Михайлова, както и много членове на партията.


Бяха представени шест номинации - три за организационен секретар и три за общински ръководител, а за членове на общинското ръководство бяха отправени седем номинации. Решението за общинското ръководство ще бъде утвърдено от ИК на ГЕРБ.


Дилян Димитров отбеляза, че на Брусарци се обръща нужното внимание на национално ниво. Пример за това е и стартиралата рехабилитацията на близо 30 км от третокласния път Дъбова махала - Монтана със средства от ОП „Региони в растеж“ 2014-2020 г.

Третокласният път е основна връзка на селата Студено буче, Доктор Йосифово, Смирненски, Славотин и Дъбова махала с Монтана, Лом и Видин, както и с пристанище Лом и ферибота Видин - Калафат. Участъкът е алтернативен маршрут на път I-1 Видин – Монтана, част от коридор №4 от трансевропейската транспортна мрежа (TEN-T).

< Назад